De grote clubactie is begonnen!

De grote clubactie is begonnen. De scoutingloterij bestaat helaas niet meer, maar daarvoor in de plaats zullen we vanaf dit jaar loten van de grote clubactie verkopen. Voor €3 kun je al een lot (ver)kopen. Het geld dat we hiermee ophalen is bedoeld voor nieuw materiaal én het onderhoud van huidig materiaal voor leuke opkomsten en kampen. Door deelname aan dit soort geld-acties kunnen we scouting betaalbaar houden voor iedereen.

Met de grote clubactie kun je ook digitaal verkopen via jouw eigen persoonlijke pagina. Ieder lid heeft een eigen boekje ontvangen met daarop een QR code naar een persoonlijke pagina. Via de knop ‘mijn stand’ rechts bovenin in combinatie met je persoonlijke code kun je kijken hoeveel mensen er al digitaal een lot van jou hebben gekocht. Bij 25 loten of meer ontvang je een mooie medaille. Heb je 40 loten of meer verkocht dan maak je zelfs kans op een prijs bij de kids verkoopwedstrijd!

Via https://lot.clubactie.nl/lot/scouting-haagse-hout/475056 kun je ook loten kopen, van een specifieke verkoper of gewoon van de vereniging. We wensen iedereen veel succes met verkopen!