Welpen

speltaktekens_lijn2_welpenIs uw zoon of dochter 7 tot 10 jaar oud? Dan kan hij of zij welp worden! De welpen ondernemen allerlei leuke activiteiten waaronder speurtochten, knutselen en gezellige weekenden en een zomerkamp.

Kinderen van 7 tot 10 jaar oud worden ‘welpen’ genoemd bij Scouting. Zij ondernemen sport, spel, creatieve en actieve activiteiten in het Junglebook thema waarbij ze verschillende vaardigheden ontwikkelen. Twee keer per jaar gaan zij een weekendje weg naar een blokhut of kampeerterrein in de regio en jaarlijks gaan ze een hele week op zomerkamp.

De welpen hebben elke zaterdagochtend opkomst van 9:30 tot 12:00 uur op de begane grond van Het Reigersnest.

Momenteel nemen de welpen geen nieuwe leden meer aan. U kunt uw zoon of dochter vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst via ons contactformulier, zodra uw kind aan de beurt is krijgt u bericht en kan hij of zij indien er nog interesse is drie opkomsten vrijblijvend mee doen en daarna beslissen om wel of niet lid te worden. Indien u meerdere kinderen aan wilt melden voor de wachtlijst dit gaarne in 1 keer doen.