Zomerkampformulier

De inschrijving voor het zomerkamp 2020 is geopend!

Gaat uw zoon of dochter ook mee op zomerkamp? Vul dan snel het kampformulier in om zijn of haar deelname te bevestigen. Zorg dat u hen uiterlijk op 25 april 2020 inschrijft voor het zomerkamp, dan kunnen ze gegarandeerd mee! Gaat uw zoon of dochter niet mee? Geef dit dan graag aan bij de leiding en vul niet dit formulier in.

De kosten van het zomerkamp bedragen in 2020 €130 per kind. Dit bedrag bestaat uit €110 kosten voor het zomerkamp zelf en €20 uit variabele kosten voor de vrachtwagen. Dit bedrag wordt na aanmelding voor het zomerkamp rond 26 mei per automatische incasso afgeschreven van de rekening waar ook de contributie vanaf wordt geschreven. Wilt u liever een ander rekeningnummer hiervoor gebruiken? Geef dit dan aan bij de opmerkingen.

De bevers gaan niet op zomerkamp maar hebben een logeerweekend. Zij hoeven dit formulier niet in te vullen en de bijdrage voor het zomerkamp ook niet te betalen. De explorers weten nog niet wanneer, hoe en waar zij hun kamp dit jaar zullen houden, zij hoeven dit formulier ook niet in te vullen.

De ingevulde kampformulieren worden na afloop van het zomerkamp digitaal (en indien uitgeprint ook op papier) vernietigd.Bij welke speltak zit uw zoon/dochter?*
Wat is zijn/haar VOORNAAM ?*
Wat is het TUSSENVOEGSEL zijn/haar naam?
Wat is zijn/haar ACHTERNAAM?*
Wat is zijn/haar GEBOORTEDATUM?* (indien geen selectieveld invoeren als JJJJ/MM/DD)


Wat is uw telefoonnummer?
Van wie is dit telefoonnummer?*
Wat is evt een 2e telefoonnummer?
Van wie is dit telefoonnummer?


Bij welke verzekeringsmaatschappij is uw zoon/dochter verzekerd?*
Wat is het polisnummer van deze zorgverzekering?*


Heeft uw kind een zwemdiploma? GeenABC
Wat is het t-shirt maat van uw kind?
In geval van nood, ter beoordeling van een arts, geef ik door ondertekening toestemming mijn zoon/dochter te laten opnemen en behandelen in een ziekenhuis, zonder mijn voorkennis, wanneer het niet mogelijk was voortijdig contact met mij op te nemen *
Heeft uw kind allergieën?
Gebruikt uw kind medicijnen? Zo ja; wat, wanneer en hoevaak?
Heeft u nog andere opmerkingen?Graag hieronder invullen wat u kunt helpen, of dit ook daadwerkelijk nodig is hoort u later van de leiding. Er wordt getracht hier een verdeling in te maken. Er wordt van elke ouder verwacht dat er minimaal op één moment geholpen wordt. Mocht u heen en terug kunnen rijden maar een voorkeur voor een van beide hebben, geef dit dan ook aan. Uw eigen kind(eren) komen altijd bij u in de auto als u rijdt, tenzij u zelf aangeeft dat niet te willen. Het inpakken/sjouwen is op de vrijdag voor vertrek (als de bagage ook moet worden ingeleverd, ca 1 uur), de opbouw van het kampterrein is op de 1e zaterdag van het kamp (ca 3 uur). Het opruimen van de vrachtwagen is de 2e zaterdag van het kamp (ca 30 minuten), vlak voor de aankomst van de kinderen.

Kunt u kinderen naar het kampterrein rijden (heenweg)? Zo ja, hoeveel kinderen totaal?
Kunt u kinderen ophalen vanaf het kampterrein (terugweg)? Zo ja, hoeveel kinderen totaal?
Kunt u helpen inladen/sjouwen op de vrijdag voor vertrek?
Kunt u helpen opbouwen/sjouwen op het kampterrein?
Kunt u helpen opruimen/sjouwen na aankomst van de vrachtwagen op de zaterdag van terugkomst?
Heeft u nog andere opmerkingen of toelichtingen over hulp?


Geeft u toestemming voor het online publiceren van fotos van uw kind?


Geeft u toestemming voor de eenmalige automatische incasso van het kampgeld?*