Zomerkampformulier

De inschrijving voor het zomerkamp 2018 is gesloten! Te laat? Informeer bij de leiding naar de mogelijkheden

Gaat uw zoon of dochter ook mee naar Mook? Vul dan snel het kampformulier in om zijn of haar deelname te bevestigen. Zorg dat u hen uiterlijk op 30 april 2018 inschrijft voor het zomerkamp, dan kunnen ze gegarandeerd mee! Gaat uw zoon of dochter niet mee? Geef dit dan graag aan bij de leiding en vul niet dit formulier in.

De kosten van het zomerkamp bedragen in 2018 €110 per kind. Dit bedrag bestaat uit €90 kosten voor het zomerkamp zelf en €20 uit variabele kosten voor de vrachtwagen. Dit bedrag wordt na aanmelding voor het zomerkamp rond 26 mei per automatische incasso afgeschreven van de op het kampformulier aangegeven rekening.

De bevers gaan niet op zomerkamp maar hebben een logeerweekend. Zij hoeven dit formulier niet in te vullen en de bijdrage voor het zomerkamp uiteraard ook niet te betalen.

De ingevulde kampformulieren worden na afloop van het zomerkamp digitaal (en indien uitgeprint ook op papier) vernietigd vanwege de privacywetgeving.Bij welke speltak zit uw zoon/dochter?*
Wat is zijn/haar VOORNAAM ?*
Wat is het TUSSENVOEGSEL zijn/haar naam?
Wat is zijn/haar ACHTERNAAM?*
Wat is zijn/haar GEBOORTEDATUM?* (indien geen selectieveld invoeren als JJJJ/MM/DD)


Wat is uw telefoonnummer?
Van wie is dit telefoonnummer?*
Wat is evt een 2e telefoonnummer?
Van wie is dit telefoonnummer?


Bij welke verzekeringsmaatschappij is uw zoon/dochter verzekerd?*
Wat is het polisnummer van deze zorgverzekering?*


Heeft uw kind een zwemdiploma? GeenABC
In geval van nood, ter beoordeling van een arts, geef ik door ondertekening toestemming mijn zoon/dochter te laten opnemen en behandelen in een ziekenhuis, zonder mijn voorkennis, wanneer het niet mogelijk was voortijdig contact met mij op te nemen *
Heeft uw kind allergieën?
Gebruikt uw kind medicijnen? Zo ja; wat, wanneer en hoevaak?
Heeft u nog andere opmerkingen voor de leiding?Graag hieronder invullen wat u kunt helpen, of dit ook daadwerkelijk nodig is hoort u later van de leiding. Er wordt getracht hier een verdeling in te maken. Mocht u heen en terug kunnen rijden maar een voorkeur voor een van beide hebben, geef dit dan ook aan. De opbouw van het kampterrein is op de 1e zaterdag van het kamp.

Kunt u kinderen naar het kampterrein rijden (heenweg)? Zo ja, hoeveel kinderen totaal?
Kunt u kinderen ophalen vanaf het kampterrein (terugweg)? Zo ja, hoeveel kinderen totaal?
Kunt u helpen opbouwen/sjouwen op het kampterrein?


Geeft u toestemming voor de eenmalige automatische incasso van het kampgeld?*
Wat is uw IBAN rekeningnummer?*