Zomerkamp Welpen: zondag 20 juli

0

Vannacht zijn we naar Oostenrijk gevlogen en nu zitten we midden in het berglandschap. Daarom gingen we ’s ochtends rodels versieren en ermee rodelen. Na de lunch kwam Lady Fletcher weer langs. Ze wist nu dat ze leed aan het Jodelgevoel, en had een kaart met co√∂rdinaten bij zich die de plek aangaven waar het medicijn moest liggen. We zochten op die plek, maar konden het medicijn niet vinden. Wel zagen we nog een enge man rondlopen. Hierna hadden we kampdoop. Geblinddoekt werd er een parcours gevolgd, waarbij de kinderen niet droog bleven. ’s Avonds aten we heerlijke schnitzel met gebakken aardappels en Oostenrijkse salade. Daarna kwam er een man langs. Het bleek de man te zijn die we eerder in het bos hadden gezien. We leidden hem rond over het terrein, en toen hij weg was lag ineens het medicijn voor onze deur. We gaven het aan Lady Fletcher en ze was genezen van het Jodelgevoel. Morgen gaan we naar China voor het volgende avontuur.
In het logboek werd het volgende geschreven:

Kristen: yesterday we were in the theme of austrai. We played austrain games we did a kind of sled game we also did a skiing game. For dinner we had austrain salad and snichol.

Sunshine: op kamp heel luek veel water op me gekomen. Een vrouw heet ikki (mevrouw fletjer) was er ook en verdwijnt als ikki er weer verschijnd raar tog ach ja ik wil zwemmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hieronder nog wat foto’s.

Share.

About Author

Comments are closed.