Zomerkamp Welpen: maandag 21 juli

0

Vandaag zijn we in China, en daarom liepen we een hike in China-thema. De route werd aangegeven met Chinese tekens en een kralenketting. Na deze vermoeiende activiteit deden we het ’s middags rustig aan en versierden we lampionnen. We aten ook weer geheel in stijl: zelfs het bestek werd ingewisseld voor stokjes. Na het avondeten kwam Lady Fletcher weer langs. Een oude Chinees wist een medicijn voor haar Leistgevoel, en het bos was mooi verlicht met onze lampionnen. Na een avondspel gingen we naar bed en het vliegtuig brengt ons morgen naar de Verenigde Staten!

Vandaag werd er iets uitgebreider in het logboek geschreven dan de voorgaande dagen:

Thomas: sochtens gingen we ontbijten en een lunch paketje maakken want we gingen een haijk lopen we hade drie drink posten we moesten irst met fotos de weg zoeken dan met chinesetekens en dan mat de kleur van de kralen. Onder de haijk zag ik een paard naar ons toe lopen we waren bang dat hij/zij tegen het prikeldraad liep maar gelukig niet toen we weg liepe zagen we hem/zij op de grond rolen. Toen we trug waren ginen we rijst en kroepoek en pinda saus eten en als toetje gebake banan. Na het eten gingen we rond de kampvuurkuil ziten toen zagen we ladi vletcher en zij dat we naar een wijze chines moeste om te weten waar het vogende meliesijn was de chines zij dat we het ligt moeste volgen naar het melisijn we vonde het melisijn en ledi vlatser zij dat we weer met het vliegtuig naarrrrrrrrr de verenigde staten gingen.

Sjoerd: gister gingen we de hake lopen het waren 5 posten start post 1, post 2, limonade post, en het einde. Ik had twee teken een bij mijn enkel en een iets onder mijn knie.

Ikki had een zak snoep mee. Ik zat in een groepje met Lukas, Sunshiane en Kristen ik was de lijder van het groepje. Aan het begin was Ikki er maar na de tweede post liep Jakala mee. De hake was ongeveer 8km. We liepen omdat we in China waren dus we aten s’avonds met stokjes dat was niet het makkelijkst om mee te eten. En die dag gingen we naar de wijze Chinese man toe die ons een hint gaf om de kruiden te zoeken. Die avond gingen we weer met het vliegtuig naar de VS toe.

Ook vindt u onderstaand nog enkele foto’s van gisteren.

Share.

About Author

Comments are closed.