Welpen krijgen thema-kleding voor zomerkamp gesponsord

0

Het is alweer bijna tijd voor zomerkamp! Op een zomerkamp kan natuurlijk geen thema ontbreken. Afgelopen jaren hebben de welpen verscheidene thema’s gehad waaronder Lucky Luke, indianenkamp, smurfenkamp en ga zo maar door. Ook dit jaar hebben wij weer een thema, dat natuurlijk nog even geheim zal blijven.

Wat geen geheim is, is dat voor een thema themaspullen nodig zijn. Deze themaspullen komen uit alle hoeken en gaten. Soms zijn deze er nog van andere jaren, soms wordt het zelfgemaakt en soms moet er gewoon simpelweg ingekocht worden. Ook dit jaar hebben de welpen weer themaspullen nodig. Daarvoor krijgen zij dit jaar steun uit een hele leuke hoek: www.feestkleding365.nl! Dit is een online webwinkel waarop alle soorten verkleedkleding wordt verkocht. Van een hondenhuisdierpak tot een casinopak en van een dokterspak tot een indianenoutfit. Voor kinderen én volwassenen.

Feestkleding365.nl wilde de welpen dit jaar ondersteunen in hun themakleding en daar zijn wij ontzettend blij mee! Bedankt feestkleding365.nl voor deze fijne samenwerking! Op naar een fantastisch zomerkamp mét goed verzorgde themakleding.

Share.

About Author

Secretaris en oud Explorer-begeleiding

Comments are closed.