We gaan op zomerkamp!

We gaan ook in 2020 gewoon op zomerkamp! Of nouja, gewoon… Maar we gaan in ieder geval!

Alle leiding en andere vrijwilligers zijn momenteel hard aan het werk om de praktische zaken rondom het kamp te regelen. Gelukkig zijn er afgelopen week alweer wat regels versoepeld waardoor we gelukkig niet meer één tent per drie scouts nodig hebben, maar alsnog zal het kamp anders zijn dan de afgelopen jaren. De welpen hebben bijvoorbeeld hun hele kampthema om moeten gooien want het oorspronkelijke plan was met de huidige beperkingen helaas onmogelijk geworden. Gelukkig hebben zij dankzij www.feestkleding365.nl nog nieuwe thema-kleding kunnen bestellen. Maar het nieuwe kamp gaat ondanks al het gedoe vast net zo gezellig worden als de afgelopen jaren! Alleen dan zonder uitjes, maar met kampvuur, (water)spellen en gewoon een hike voor de scouts.

Op wegaanopzomerkamp.nl kun je de speciale #avonturenzomer2020 factsheet voor deelnemers zien met extra maatregelen.