Wat gaat u doen dit weekend?

Helpt u ook mee aan een fijn clubhuis voor Scouting Haagse Hout? Op zaterdag 23 en zondag 24 juni willen we een aantal klussen in en om het Reigersnest aan gaan pakken waarvan een aantal dringend moeten gebeuren. De beheerstichting heeft een steiger gekocht zodat we ook op verschillende hoogten aan de slag kunnen.

Welke klussen moeten er gedaan worden:

• Zijkant bij de trap moet geschuurd en geverfd worden; langs de trap minimaal 2 lagen, rest 1 laag
  • Achterzijde geheel schuren en verven
  • Controleren andere zijdes
  • Dakgoot schoonmaken
  • Ramen boven aan de buitenkant wassen
  • Spiegel ophangen
  • Sloten op kasten plaatsen

Laat aan de leiding of aan Monique weten welke klus u wilt komen doen. Opa, oma, de buurman of verre neef zijn natuurlijk ook van harte welkom indien u zelf verhinderd bent. Wij rekenen op uw hulp!

We starten zaterdag om 9:45 uur, tijdens de opkomst van de welpen en scouts, u kunt dus direct na het wegbrengen van uw zoon of dochter aan de slag. Heeft u een schuurmachine? Neem deze dan mee!