Wachtlijst voor bevers en welpen

De bever- en welpenspeltakken zitten momenteel vol. Beide speltakken hebben het maximale aantal leden dat zij in de groep kunnen hebben met de huidige leidingteams bereikt. Dit betekent dat de wachtlijst per direct weer geopend wordt voor kinderen tot 10 jaar die geïnteresseerd zijn in scouting.

Heeft uw zoon of dochter interesse in scouting en is hij of zij jonger dan tien jaar dan kunt u hem of haar op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er weer plaats is wordt hij of zij uitgenodigd om vrijblijvend een opkomst mee te komen doen. Opgeven voor de wachtlijst verplicht u tot niets, is er ondertussen een andere hobby gevonden dan is dat geen probleem en gaat de plaats naar de volgende wachtende.

Opgeven voor de wachtlijst kan door het contactformulier in te vullen. Geef hierbij graag aan wat de naam, geboortedatum en het geslacht van uw zoon of dochter is. Heeft u meerdere kinderen die u op wilt geven? Vul dan voor ieder kind een apart formulier in. De wachtlijsten voor de bevers en welpen zijn gescheiden. Kinderen van 4 of 5 jaar oud kunt u tot september opgeven voor de wachtlijst van de bevers (let op, plaatsing bij de bevers kan pas vanaf 5 jaar maar u kunt wel alvast een plaatsje ‘claimen’. Als uw zoon of dochter nog te jong is blijft de wachtplaats behouden maar wordt de volgende persoon uitgenodigd). Kinderen van 6, 7, 8, 9 of net 10 jaar kunnen tot september op de wachtlijst voor de welpen. Kinderen vanaf 10,5 jaar zijn van harte welkom om in september aan te sluiten bij de Scouts, zij hebben geen wachtlijst maar kinderen kunnen hier pas vanaf 10,5 jaar naar toe. Oudere kinderen kunnen direct starten bij de Scouts (11-14 jaar) of Explorers (15-18 jaar), zij hebben geen wachtlijst.

In september zullen de oudste kinderen overvliegen naar de oudere speltak en zullen er sowieso wat plaatsen beschikbaar komen, tot die tijd zal het aantal nieuwe beschikbare plaatsen naar verwachting beperkt zijn, tenzij er extra leiding gevonden wordt. Brengt u een nieuwe leiding aan voor de bevers of welpen? Dan komen uw kinderen bovenaan de wachtlijst die dan hopelijk snel een stuk korter wordt.