Vrijwilligers gaan aan de slag voor Scouting Haagse Hout

Op vrijdag 9 maart vond de jaarlijkse vrijwilligersdag NL doet weer plaats. Op deze dag kunnen bedrijven, scholen, vriendengroepen of individuen zich als vrijwilliger inzetten voor een eenmalige klus, bijgestaan door onze vaste vrijwilligers. Voor scouting Haagse Hout is dit een goede mogelijkheid om wat achterstallige klusjes op te kunnen pakken. Dit jaar kwam een groep scholieren van The international school of The Hague ons helpen. Drie meiden gingen aan de slag met de deuren in de hal beneden. Deze waren nooit afgelakt en daar was het de hoogste tijd voor. Daarnaast waren er twee jongens die samen met Erik en Eric een grote legertent waterdicht gingen waxen. Burgemeester Krikke van Den Haag kwam ook nog even langs om de meterkast, die zich eveneens in de hal bevindt, ook van een nieuwe laag verf te voorzien. Dit is vast gelegd door een team van Den Haag TV, die de burgemeester voor een klus hadden uitgedaagd. Een verslag van deze speciale klusser in actie is terug te zien in onderstaande video.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat van zowel de burgemeester als ook de scholieren. De welpen kunnen deze zomer op kamp weer droog liggen en tot het zover is kunnen zij genieten van weer echt witte deuren!

1 reactie

1. Karin de Jong on

Een geslaagde actie van bestuur, burgemeester en vrijwilligers! Dank voor jullie inspanning!