Scouts fietsen 57 km op zomerkamp

De scouts hebben een erg leuk thema-loos zomerkamp gehad dit jaar, op ’t Herrendal in Mook.

“Super leuke dagen. Lang samen werken. Nog betere samenwerkingsband. Maar ondanks het stook verbod hadden wij het toch leuk elke avond. Veel gelachen, veel plezier en lekker uitslapen. Veel gezwommen geklauterd dat deden we erg goed. Laatste avond was de bonte avond en meteen een leuke afscheidsavond. Wat hebben wij het toch leuk gehad.”
Door: DiJango

“Ik vond kamp dit jaar geweldig. Het was heel warm waardoor de activiteiten wat intensiever waren. We hadden dit kamp geen thema maar we werkten vooral aan insinges behalen. We hebben hele spannende activiteiten gedaan en veel gezwommen! Ook hadden wel voor het eerst een fiets hike maar niet zomaar een van wel 57 km. We hadden nog nooit zoiets gedaan en tja voor alles is een eerste keer en het verliep heel goed we waren veel sneller dan verwacht bij de posten we waren zelfsĀ  beter danĀ  de explorers. Kamp was heel leuk dit jaar alleen het stookverbod was jammer maar ja. Top week gehad.”
Door: Sunshine