Leidingpuzzel

De leiding heeft zoveel leuke activiteiten ondernomen tijdens de opkomsten de afgelopen tijd dat zij niet meer weten wat ze nou precies gedaan hebben. Kun jij dit leidingprobleem oplossen?

We hebben een aantal hints:
1) Anna is leiding bij de bevers, een leuke groep 5- tot 7-jarigen. Zij verzamelen bij het bos om daar een speurtocht te gaan doen.
2) Kim heeft met een andere speltak tegelijkertijd opkomst.
3) De groep die om 9:30 uur op de 1e verdieping draait gaat oefenen met het zelf maken van een kampvuur, iets waar ze op kampen en soms ook bij avondopkomsten omheen zitten.
4) Welpen, jongens en meiden van 7 tot 11 jaar, hebben ’s ochtends hun opkomst.
4) Jeroen gaat met zijn groep van houten palen met touwen dingen pionieren. Met pionierhout kun je bijvoorbeeld een tafel of bank maken voor op kamp, of iets avontuurlijker: een grote katapult of een vlot. De welpen hadden dit weekend al een andere activiteit op het programma staan.
5) Bevers liggen te vroeg op bed voor een opkomst op vrijdagavond

Voor dit leidingprobleem bestaat een oplossing, maar het aanstaande leidingprobleem voor komend seizoen in onze groep oplossen is wat lastiger. Kun je ons ook daarmee helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom voor of na een opkomst langs om kennis te maken! Een overzicht van onze vacatures vind je hier.