Help jij ons aan leiding?

Scouting wordt steeds populairder, ook bij Scouting Haagse Hout is dat duidelijk merkbaar, maar helaas blijft de groei van ons leidingteam wat achter. Weet jij iemand die op zoek is naar een leuke hobby waarbij je ook actief bezig bent? Wijs diegene dan eens op onze groep!

Brengt u een nieuwe leiding aan? Dan kan uw kind direct terecht bij een speltak en komt hij of zij niet eerst op een wachtlijst (bij de bevers en welpen). Is uw kind al lid? Dan trakteren wij u of uw kind graag op een gratis Scouting Haagse Hout-shirt! Wil je zelf leiding worden? Dan krijg je naast ontvangst in een team met gezellige mede-vrijwilligers óók zelf zo’n mooi t-shirt.

We zijn op zoek naar leiding voor alle speltakken, vanaf de kleuters (bevers) tot aan de pubers (explorers) kunnen de leidingteams versterking gebruiken. Ook vrienden zijn welkom om zich gezamenlijk aan te melden. Bij de verschillende vacatures kunt u meer lezen over wat er verwacht wordt.