Help de Wegelaergroep aan een nieuw clubhuis

Scouting Haagse Hout heeft sinds enkele jaren haar eigen gloednieuwe clubhuis, maar er zijn meer scoutingverenigingen in Den Haag die dat willen, waaronder de Wegelaergroep. De Wegelaergroep is een blauwe vogels groep. Blauwe vogelgroepen zijn scoutingverenigingen gericht op kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De Wegelaergroep is de enige blauwe vogelgroep in Den Haag en heeft een clubhuis in de nieuwe Scheveningse bosjes.

Na ruim vijftig jaar voldoet het clubhuis van de Wegelaergroep, het huidige Van Pallandthuis, niet meer aan de eisen die tegenwoordig aan de dergelijk gebouw gesteld worden. Daarnaast is het gebouw helemaal niet ontworpen om multifunctioneel gebruikt te worden. Uiteindelijk heeft het bestuur besloten dat nieuwbouw de beste optie is voor een gedegen toekomst die past bij de doelstelling en het steeds meer functioneel gaan gebruiken van het nieuwe Van Pallandthuis. Zoals we bij Scouting Haagse Hout weten kost een nieuw clubhuis erg veel geld en dus helpen wij De Wegelaergroep graag door iedereen te vragen om op helpnederlandvooruit.nl op het nieuwe Van Pallandthuis te stemmen, zodat zij een donatie van €5000 euro kunnen winnen.

Meer informatie over het nieuwe Van Pallandthuis kunt u vinden op de speciaal hiervoor opgerichte website Van Pallandthuis. Stemmen kan op www.helpnederlandvooruit.nl tot en met 30 januari en iedereen kan mee doen.