Heeft u iets over voor de collecte van Jantje Beton?

Deze week is de jaarlijkse collecte van Jantje Beton weer. Welpen en Explorers gaan in Bezuidenhout en Mariahoeve langs de deuren om geld te collecteren voor Jantje Beton én hun eigen activiteiten. Dit jaar is het ook mogelijk om digitaal te collecteren en kunt u dus ook mee doen als we niet bij u langs de deur komen. Op de website van Jantje Beton op digicollect kunt u geld doneren. Van de bijdrages komt 50% ten goede aan onze groep, en de overige 50% ten goede aan de diverse projecten van Jantje Beton.

Wilt u aan de groep doneren? Dit kan hier. Wilt u specifiek aan de scouts speltak doneren? Dat kan hier. Wilt u liever contant doneren? Op vrijdag 9 maart zijn wij tussen 10:00 en 16:00 uur bij het clubhuis aanwezig voor NL doet. Hier kunt u uw bijdrage ook in een collectebus doen, eventueel specifiek voor welpen of explorers.

Doneren bij Scouting Haagse Hout kan tot uiterlijk zaterdag 10 maart 11:00 uur.