BONUSopkomst 24 februari!

Zaterdag 24 februari is er een BONUSopkomst op het clubhuis. Tijdens deze opkomst gaan wij de welpenkrukjes een mooi nieuw kleurtje geven. Alle leden van Scouting Haagse Hout en hun ouders/broers/zussen/nichten/neven en andere bekenden zijn uitgenodigd om deze ochtend gezellig te komen verven. Het Welpenteam zorgen voor verf en andere benodigdheden. We houden de tijden van de normale Welpen en Scouts opkomsten aan, dus van 9.30 tot 12.00 uur. Bent u er zaterdagochtend 24 februari ook gezellig bij? Laat het even weten door een
berichtje te sturen naar welpen@scoutinghaagsehout.nl of stuur even een Whatsappje naar Ylona met daarin in welke groep (Bevers/Welpen/Scouts/Explorers) uw zoon/dochter zit en met hoeveel personen u komt verven! We gaan er met zijn allen een gezellige ochtend van maken en hopen jullie allemaal te zien!

Mocht u graag willen verven of klussen maar kunt u 24 februari niet? Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart is NL Doet en zullen we aan de slag gaan met het verven van het pand (als het weer het toelaat), het verven van de deuren en wellicht kasten, het waterdicht maken van legertenten en het bouwen van een bezemkast. Wilt u hierbij helpen? Geef u dan hier op of via de website van NL Doet.