Bevers

speltaktekens_lijn2_beversBen jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting Haagse Hout! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

De bevers hebben hun opkomsten elke zaterdag van 13:00 tot 14:30 uur op de begane grond van het clubhuis het Reigersnest. Wil uw zoon of dochter een opkomst mee doen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Momenteel is er nog beperkt plaats voor nieuwe bevers.

Is uw kind nog geen 5 jaar? Dan kunt u hem of haar alvast inschrijven voor de wachtlijst om zo snel mogelijk na de 5e verjaardag terecht te kunnen.