Aanvraag verhuur Het Reigersnest

Heeft u interesse in het huren van Het Reigersnest voor een activiteit? Lees dan eerst de pagina met informatie over de verhuur. Vul daarna onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u andere vragen qua verhuur? Vul dan het formulier voor zover mogelijk in en zet uw vragen bij ‘aanvullende informatie’.

Nadat uw aanvraag ontvangen is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en pas na bevestiging en akkoord van de huurovereenkomst is de reservering definitief. Scouting Haagse Hout behoudt het recht voor om uw huuraanvraag zonder opgave van reden af te wijzen. Uiteraard krijgt u hiervan wel bericht. Wij verhuren niet aan studentenverenigingen en doen geen weekendverhuur aan particuliere groepen volwassenen.

Let op! Het gehele terrein inclusief Het Reigersnest is rookvrij, ook tijdens verhuur.

Naam contactpersoon*

Uw organisatie

Scoutinggroep janee
indien ja, speltak:

Telefoonnummer contactpersoon*

Uw e-mail*

Uw adres*

Verhuurdatum* (jaar-maand-dag, bijv. 2016-08-14 12:00)

Verhuur einddatum

Aantal personen (schatting)*
Volwassenen:
kinderen:

Doel van verhuur/geplande activiteit*

Aanvullende informatie:

Velden met een * zijn verplicht

Deze ingevulde gegevens worden bewaard tot twee maanden na einde verhuur. Indien er sprake is van een conflict zullen de gegevens langer bewaard blijven, tot het conflict ten einde is. In het huishoudelijk reglement kunt u meer lezen over hoe wij de privacy binnen onze organisatie waarborgen.