Zomerkamp Welpen: donderdag 24 juli

Vandaag zijn we in het zonnige Hawaï. Dat betekent: een lekkere buiten sportdag samen met de scouts en ’s middags zwemmen. We hebben ons prima vermaakt. Na de rijst Hawaï gingen we liedjes zingen rond het kampvuur. Lady Fletcher kwam langs en we hadden voor haar een meloen tegen de Hoelabenen. Von Schmallhausen kwam daarna ons bedreigen, omdat we zijn brief hadden afgepakt. Hij zwaaide zelfs met zijn pistool. Gelukkig heeft hij dat niet gebruikt en konden we verder gaan met de kampvuurspelletjes.

Logboek:

Thomas: we gingen ontbijten na het ontbijt hade we een sportdag van de welpen en de gidse vekeners toen haden we lunch na de lunch gingen we zwemen er was een duik plank ik ging 3x een voor waartse salto maaken van af de duik plank.na het eten ginen we bij de kamvuur kuil toen was meneer smoelhuizen er weer die hat 2 pistolen! We zij de niks we ginen gewoon kamvuur lietjes zingen.

Sjoerd: Gister hadden we sportdag en de groepjes waren met welpen en scouts bij elkaar en toen we hadden gelunchst toen was het tijd om te ZWEMMEN!!!! Er waren 3 zwembaden het grote zwembad van 3meter diep en een van 1.30 en een peuter bad. Toen gingen we eten daar na gingen we bij de scouts onderhandellen voor snoep toen kwam jakala naar ons toe en zij ‘er wacht een kampvuur op jullie’ dus toen renden iedereen naar de kampvuurkuil en daar kwam ook ladie Flatcher aan die had hoelabenen. Dus toen moesten we het fruit zoeken en blijkbaar hadden Bus en Kaat dat gekocht in de winkel. En meneer smoelhuizen en die had 2 pistolen bij zich en hij vroeg of wij een anverlop hadden maar wij zeiden niks. Dus we gingen gewoon weer door met zingen.