Zaterdag 28 maart: Nederland Schoon actie

DEN HAAG, Robijnhorst – 28 maart 2015 – In het kader van de landelijke opschoondag van Nederland Schoon hebben de scouts meegedaan in wijkpark de Horst en omgeving. Samen met andere vrijwilligers zijn ze het park in gegaan. En dit bleek niet voor niets!

Aan het begin van de opkomst konden de benodigde zakken, handschoenen en knijpers in ontvangst genomen worden. Rond 11:00 uur zijn de scouts met de vrijwilligers samen met lege zakken het park in gelopen. Ondanks de regen, zat de stemming er goed in.

20150328_105746_resized

Er lag ook genoeg op de grond, helaas. Na een uur waren 25 zakken gevuld met afval. Een prestatie om trots op te zijn. En het leuke is, dat de organisatie als dank taart had meegenomen. Dat smaakte na de inspanning extra lekker bij de koffie en thee! Die was dus snel soldaat!

20150328_114909_resized