Word vrijwilliger bij Scouting Haagse Hout!

Scouting Haagse Hout is een groeiende vereniging in stadsdeel Haagse Hout. Door de groei en het vertrek van leiding zijn we op zoek naar nieuwe leiding en team-ondersteuners. Denk jij nog met plezier terug aan kampen van vroeger en gun je dit ook de kinderen van nu? Zin in een leuke afwisseling op leren en werken waarbij je jouw talenten kan benutten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en (ont)spannende vrijetijdsbesteding. Onze vereniging maakt onderdeel uit van Scouting Nederland en biedt daarmee kinderen uit Bezuidenhout en Mariahoeve een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren.

Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan voor het nieuwe seizoen:

Vacature: Leiding (m/v) bij de speltak Bevers
Vacature: Leiding (m/v) bij de speltak Welpen
Vacature: Leiding (m/v) bij de speltak Scouts!
Vacature: Leiding (v) bij de speltak Explorers

Vacature: Lid activiteitenteam (m/v)
Vacature: Vrijwilligerspool beheerder (m/v)

Wil jij je graag op een andere manier inzetten voor onze groep dan dat in één van de bovenstaande vacatures staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!