Welpen naar het Haags Kinderatelier

0

In 2017 werkt scouting Haagse Hout samen met het Haags Kinderatelier. Op zaterdag 11 februari gaan wij op bezoek bij dit atelier. Samen met de welpen en de leiding gaan wij mooie dingen maken!

Bij het HKA maken kinderen én jongeren van 2-15 jaar kennis met kunst, culturen en architectuur. In iedere workshop leer je van een echte kunstenaar en maak je een kunstwerk met bijzondere materialen als speksteen, kunststof en was. De lessen vind je door heel Den Haag, in de weekenden en vakanties maar ook op scholen en na schooltijd.

De welpen gaan aan de slag met het werk van kunstenaar Karel Appel. Het uitje begint al bij het station Laan van NOI, we gaan namelijk met z’n allen gezellig met de tram. Na anderhalf uur zullen wij naar buiten lopen met niet alleen een zelfgemaakt kunstwerk, maar ook een boel nieuwe kennis en weetjes over kunst.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Haags Kinderatelier? Kom zelf ook een keertje langs! In de voorjaarsvakantie (en ook in alle andere vakanties) biedt het Haags Kinderatelier allerlei creatieve workshops aan. Ook creatief doen bij het Kinderatelier? Kijk op: www.haagskinderatelier.nl/agenda.

Wij willen u graag laten weten hoe wij het gehad hebben bij het Kinderatelier. Volgende week vindt u hier een verslagje van ons bezoek!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share.

About Author

Secretaris en oud Explorer-begeleiding

Comments are closed.