Welpen en scouts naar het strand

Gisteren zijn de welpen en de scouts samen naar het strand geweest. Helaas liet het weer te wensen over, maar we zitten tenslotte niet voor niets bij de scouting en we hebben als echte bikkels het weer getrotseerd. We zijn met de bus naar Scheveningen gegaan en daar hebben we, enigszins beschut, onder de pier gespeeld. We speelden een variant op het welbekende boompje verwisselen en we hebben zandkastelen gebouwd. Omdat het toch wel frisjes was, zijn we wat eerder teruggegaan naar de zolder. Daar konden we ons ook nog prima vermaken met verstoppertje in het donker en met apenkooien in de speeltuin. Hieronder vindt u de foto’s van deze opkomst. Let vooral op de goed verstopte welpen en scouts.