Verfteam zorgt voor witte deuren en zwarte vlakken

Terwijl de scouts genoten van hun najaarsweekend, is er door een team vrijwilligers hard gewerkt in het clubhuis. Alle deuren hebben een likje verf gekregen. De deuren op de bovenverdieping zijn nu helemaal klaar, de deuren op de beneden verdieping hebben hun eerste laag grondverf gehad. Daarnaast is ook de welbekende dambordtafel van nieuwe zwarte vlakken voorzien, zodat daar in de toekomst ook weer op gedamd kan worden.

Het verfteam komt dit jaar nog één keer in actie om de deuren op de begane grond af te lakken en de laatste tafels te verven. Kun je hierbij helpen, geef je dan op via het contactformulier of bij de leiding, je wordt dan op de hoogte gehouden van de volgende activiteit. Alle vrijwilligers weer hartelijk bedankt voor jullie hulp namens de gehele groep!

foto-02-10-16-17-03-03 foto-02-10-16-17-03-04