Vacature: Leiding (m/v) bij de speltak Welpen

Vacature: Leiding (m/v) bij de speltak Welpen
Bij Scouting Haagse Hout wordt aan jongens en meisjes van 5 tot 18 jaar een plezierige beleving van vrije tijd geboden, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid van deze jongeren. Met ongeveer 80 leden is Scouting Haagse Hout een bloeiende vereniging die actief is in de wijken Bezuidenhout en Mariahoeve.

Wij zijn op zoek naar: Leiding (m/v) bij de speltak Welpen

De speltak welpen verzorgt iedere zaterdagochtend een opkomst voor jongens en meisjes van 7 t/m 10 jaar. De activiteiten variën van knutselen tot sporten en van bosspellen tot binnenspellen. De welpen gaan twee keer per jaar een weekendje weg naar een blokhut in de regio. Daarnaast gaan zij een week per jaar op zomerkamp.

Je organiseert wekelijkse activiteiten voor een groep kinderen. Je organiseert en neemt deel aan de twee jaarlijkse weekends en het jaarlijkse zomerkamp. Je werkt samen met andere (ervaren) leiding. Eékeer per twee maanden overleg je samen met alle andere vrijwilligers en het bestuur over de stand van zaken.

Wij vragen:
* Affiniteit met jeugd; ervaring met Scouting is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk * Een wekelijkse inzet van gemiddeld 4 uur
* Minimaal voor een jaar beschikbaar, proeftijd is mogelijk
* Organisatietalent en enthousiasmerend vermogen
* Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wij bieden:
* Leuke en enthousiaste collega vrijwilligers
* Meerdere keren per jaar weekends weg en een geweldig leuk zomerkamp * Goede aansturing vanuit het bestuur
* Twee keer per jaar een etentje of barbecue met alle vrijwilligers

Interesse? Neem dan contact met ons op!
#vacatures #bezuidenhout #mariahoeve