Vacature: Leiding (m/v) bij de speltak Scouts

Bij Scouting Haagse Hout wordt aan jongens en meisjes van 5 tot 18 jaar een plezierige beleving van vrije tijd geboden, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid van deze jongeren. Met ongeveer 80 leden is Scouting Haagse Hout een bloeiende vereniging die actief is in de wijken Bezuidenhout en Mariahoeve.

Wij zijn op zoek naar: Leiding (m/v) bij de speltak Scouts

De speltak scouts verzorgt iedere zaterdagochtend een opkomst voor jongens en meiden van 11 t/m 15 jaar. De activiteiten variën van pionieren (bouwen met houten palen) tot sporten en van hikes met allerlei routetechnieken tot gezellige binnenactiviteiten. De scouts gaan twee keer per jaar een weekend weg, meestal met een tent. Daarnaast gaan zij een week per jaar met tenten op zomerkamp, waarbij ze hun eigen keukentafel bouwen om zelf aan te koken en eten gedurende de week.

Je organiseert wekelijkse activiteiten voor een groep kinderen. Je organiseert en neemt deel aan de twee jaarlijkse weekends en het jaarlijkse zomerkamp. Je werkt samen met andere (ervaren) leiding. Eens per twee maanden overleg je samen met alle andere vrijwilligers en het bestuur over de stand van zaken.

Wij vragen:
* Affiniteit met jeugd; ervaring met Scouting is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk
* Een wekelijkse inzet van gemiddeld 4 uur
* Minimaal voor een jaar beschikbaar, proeftijd is mogelijk
* Organisatietalent en enthousiasmerend vermogen
* Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
* Ervaring en handigheid met kamperen en kampeermaterialen is een pre.

Wij bieden:
* Leuke en enthousiaste collega vrijwilligers
* Meerdere keren per jaar weekends weg en een geweldig leuk zomerkamp
* Goede aansturing vanuit het bestuur
* Twee keer per jaar een etentje of barbecue met alle vrijwilligers

Interesse? Neem dan contact met ons op!
#vacatures #bezuidenhout #mariahoeve