Vacature: Leiding (m/v) bij de speltak Explorers #vacatures #bezuidenhout #mariahoeve

Vacature: Leiding (m/v) bij de speltak Explorers
Bij Scouting Haagse Hout wordt aan jongens en meisjes van 5 tot 18 jaar een plezierige beleving van vrije tijd geboden, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid van deze jongeren. Met ongeveer 80 leden is Scouting Haagse Hout een bloeiende vereniging die actief is in de wijken Bezuidenhout en Mariahoeve.

Wij zijn op zoek naar: Leiding (m/v) bij de speltak Explorers

De speltak explorers verzorgt iedere vrijdagavond een opkomst voor jongens en meiden van 14 t/m 17 jaar. De activiteiten worden deels door de kinderen zelf bedacht en georganiseerd en variën van bowlen en klimmen tot een videonacht of gameavond. De explorers gaan twee keer per jaar een actief weekend weg in de regio. Daarnaast gaan zij een week per jaar op zomerkamp in binnen- of buitenland om lichtgewicht rond te trekken en bijvoorbeeld te mountainbiken en kanoen.

De functie:
* Je begeleidt een groep kinderen bij de organisatie en uitvoering van wekelijkse activiteiten
* Je organiseert en neemt deel aan de twee jaarlijkse weekends en het jaarlijkse zomerkamp * Je werkt samen met andere (ervaren) leiding
* Een keer per twee maanden overleg je samen met alle andere vrijwilligers en het bestuur over de stand van zaken.

Wij vragen:
* Affiniteit met jeugd; ervaring met Scouting is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk * Een wekelijkse inzet van gemiddeld 4 uur
* Minimaal voor een jaar beschikbaar, proeftijd is mogelijk
* Organisatietalent en enthousiasmerend vermogen
* Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
* Ervaring met sportieve activiteiten zoals klimmen en mountainbiken is een pre.

Wij bieden:
* Leuke en enthousiaste collega vrijwilligers
* Meerdere keren per jaar een weekend weg en een actief zomerkamp in de buitenlucht * Goede aansturing vanuit het bestuur
* Twee keer per jaar een etentje of barbecue met alle vrijwilligers

Interesse? Neem dan contact met ons op!
#vacatures #bezuidenhout #mariahoeve