Uitnodiging Teddyberentocht voor bevers

Dag lieve bevers,

Elk jaar wordt er een dorpsfeest georganiseerd door alle bewoners van het dorp Hotsjitonia. Ook dit jaar is er weer een feest waar alle dorpsbewoners voor zijn uitgenodigd. Helaas kunnen Stanley Stekker en Noa niet aanwezig zijn en daarom heeft Stanley een verassing geregeld.

Om erachter te komen wat deze verrassing van Stanley is, gaan wij zaterdag een speurtocht lopen. Zo kunnen we allemaal aanwijzingen vinden! Ben jij als bever ook zo nieuwsgierig naar de verrassing van Stanley Stekker?

Kom dan zaterdag 18 maart om 11:00 uur
naar: Scouting Be Pals Prinses Juliana
Laan van Poot 93
Den Haag

En vertel aan je ouders dat ze niet de straat in moeten rijden met de auto, want die is doodlopend. Ze moeten ergens in de buurt parkeren. Of kom op de fiets, of met de bus of tram!

Tot zaterdag 18 maart!

Lieve groetjes van Stuiter

P.S. Deze activiteit is voor de bevers van Scouting Haagse Hout, niet voor alle kinderen uit de buurt. Ook lid worden bij de bevers? Kom dan een keertje kijken! Bijvoorbeeld op 1 april, dan gaan we broodjes bakken boven het kampvuur met Bas Bos!