Uitnodiging ouderavond 11 juni

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Op woensdag 11 juni om 20:00 uur zal er een ouderavond zijn op de zolder aan de Helenastraat 6. Het eerste deel van deze ouderavond zal bestaan uit informatie vanuit het bestuur over belangrijke ontwikkelingen binnen de groep, daarna zal er algemene informatie over het zomerkamp zijn, gevolgd door informatie vanuit de specifieke speltakken. Mocht uw kind niet mee gaan op zomerkamp dan kunt u natuurlijk na het eerste deel de ouderavond verlaten.

Het programma:
19:50 Ontvangst met koffie en thee
20:00 Presentatie vanuit het bestuur
20:30 Algemene kampinformatie
20:45 Kampinformatie welpen op welpenzolder, kampinformatie explorers op explorerzolder
21:00 Kampinformatie Scouts

Deze avond kunt u kennis maken met eventuele extra leiding die mee gaat op kamp, en al uw vragen over het komende zomerkamp stellen. Mocht u nog andere vragen voor de leiding hebben dan kunt u dat voor of na het kamppraatje van de speltak doen. Er worden deze avond belangrijke dingen besproken, dus het zou fijn zijn als er van ieder kind tenminste één ouder of verzorger aanwezig is.

We hopen u op 11 juni te zien!

Met vriendelijke groet,
Scouting Haagse Hout