Terrein Reigershof per 1 november rookvrij

Wethouder Karsten Klein heeft het contract voor Alliantie Nederland Rookvrij ondertekend om het gebruik van tabak in Haagse openbare ruimten te ontmoedigen en zich hiermee hard te maken voor een rookvrije generatie. Als gevolg hiervan is het gehele terrein van het Reigershof per 1 november rookvrij. In het clubhuis mocht al niet gerookt worden, maar vanaf november mag ook binnen de hekken van het terrein door niemand meer gerookt worden. We vragen alle ouders, vrijwilligers en andere bezoekers om zich hieraan te houden en eventueel andere ouders of aanwezigen ook aan te spreken als zij laten blijken nog niet op de hoogte te zijn van dit nieuwe beleid. Bij de ingang van het terrein wordt binnenkort een bord geplaatst.