Berichtje van de Scouts

De afgelopen maanden hebben we vele leuke activiteiten gedaan met de scouts. Zo hebben er 8 scouts de berentocht gelopen ’s avonds in de kou. Het eindpunt was scouting vereniging Sint Maarten hildegard . Waar ze na een kort nachtje en een ontbijtje weer naar huis konden .

We hebben jantje beton gelopen, helaas hebben we het bedrag dat we  wilden ophalen niet opgehaald en zijn we met een lege flessenactie begonnen . Dus mocht u of iemand anders lege statiegeld flessen thuis hebben, zijn ze van harte welkom.

De komende maanden staan Koningsdag, de rsw en het groepsweekend nog op de planning en met als afsluiting het zomerkamp.

We hebben ook 2 nieuwe leiding mogen verwelkomen Rico en Frederik . Waardoor we nu met 4 man leiding eindelijk sterk staan om nog leukere geweldige opkomsten te maken .

Groetjes

Het scouts team