Start nieuw seizoen op 29 augustus

Op zaterdag 29 augustus gaat het nieuwe scoutingseizoen weer van start! De welpen en scouts hebben deze ochtend opkomst van 9:30 tot 12:00 uur op het Reigersnest. De explorers volgen de vrijdag hierna, op vrijdag 4 september van 19:30 tot 22:00 uur. Tijdens deze eerste opkomst zal er bij de meeste speltakken teruggekeken worden naar het afgelopen zomerkamp.

Om het clubhuis klaar te maken voor een nieuw seizoen scouting is er op dinsdag 25 augustus om 19:00 uur een grote schoonmaakavond waarbij er veel ouders verwacht worden om te helpen, vele handen maken licht werk! De coördinatie van deze avond is in handen van Tabaqui (Mark van de welpen).

Het schone clubhuis zal vervolgens op zaterdag 5 september officieel geopend worden, waarbij alle belangstellenden welkom zijn! Details over deze dag volgen vandaag of morgen, maar noteer ook deze datum vast in de agenda! Er zullen dan na de opkomst extra activiteiten plaatsvinden.

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding