Spelregels voor het plaatsen van berichten

Heb je een email ontvangen met de vraag of je een stukje wilt schrijven? Op deze pagina geven we je een aantal suggesties en spelregels.

Geen idee wat je kan schrijven?

Je kan bijvoorbeeld iets schrijven over:

• de laatste opkomst
    (bv. Afgelopen zaterdag hebben de welpen …. gedaan. We zijn met de Scouts naar … geweest … De Explorers hebben met z’n allen … gemaakt…).
  • de volgende opkomst
    (bv. Volgende week gaan de Explorers … doen. De Scouts gaan op zaterdag gezellig … leggen. De Welpen gaan naar het …. Vergeet niet …).
  • de voorbereidingen voor het zomerkamp
    (bv. De leiding is bezig met de voorbereidingen, we hebben er zin in en het beloofd een geweldige kamp te worden …).
  • gaan jullie binnenkort op weekend?
    (bv. Binnenkort gaan we met de … op weekend. We gaan naar … en daar schijnt altijd de zon).
  • is er nieuw materiaal aangeschaft?
    (bv. Eindelijk is het dan toch gelukt; de … hebben een nieuwe … Nu kunnen we …
Waar moet je rekening mee houden?

Hou er rekening mee dat wat je schrijft door iedereen gelezen kan worden. Let dus op:

Correcte spelling (dus niet: Wei maken geen fauten).
Gebruik geen SMS of chat worden (dus niet: wjnmk, omg, w8).

Wat als het niet lukt?

Lukt het niet, stuur dan een bericht aan de webmaster.