Scoutsleiding verslaat welpenleiding en oud-leiding op RegioRally

Hoewel Scouting Haagse Hout er vooral voor de jeugdleden is, kunnen de volwassenen binnen de groep ook deelnemen aan activiteiten georganiseerd door Scouting Nederland of andere scoutinggroepen. Op zaterdagavond 12 november namen er vier teams namens Scouting Haagse Hout deel aan de RegioRally. De RegioRally is een jaarlijkse auto-hike voor stam en kaderleden. Deelnemende teams strijden, al rijdend in hun eigen auto, tegen elkaar. Wie met de minste kilometers op de teller de eindlocatie weet te vinden én het meeste punten heeft gehaald bij de posten wint eeuwige roem. Uiteraard is deze route niet simpel op een kaart te vinden, maar moet deze ontcijferd worden door puzzels en andere moeilijke dingen.

Hoewel Scouting Haagse Hout de eeuwige roem aan zich voorbij moest laten gaan, mocht het scoutsteam wel de eeuwige roem binnen Scouting Haagse Hout in ontvangst nemen met hun 17e plaats. De welpen behaalden de 47e plaats en de oud-leiding moet blijkbaar een opfriscursus route-technieken krijgen, zij belandden op de 65e en 79e plaats.

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding