Scouts lopen de Berentocht 2015

Op zaterdag 7 februari was het weer zo ver! Afgelopen zaterdag zijn de Scouts van Scouting Haagse Hout in groepjes de uitdaging aangegaan een fantastische hike te lopen! Met behulp van diverse route technieken liepen zij van punt A naar B in het donker. Bij aankomst op de eindlocatie hebben zij een slaapplekje uitgezocht in een groepshuis van een andere scoutinggroep.

De tocht was een groot succes! De meiden zijn 7e geworden, en de jongens gingen met de eerste prijs aan de haal! Komend jaar staat de wisselbeker van de berentocht dus in het lokaal van de scouts van Scouting Haagse Hout!

Alle foto’s van deze tocht kun je bekijken op het Twitter-account van de Haagse Hout Scouts, hier onder vind je een kleine selectie.