Scouting Haagse Hout bij Students who give a shift

In Den Haag zijn er al ruim 115.000 vrijwilligers actief die met elkaar bergen werk verzetten. Deze inzet is onmisbaar. Om te zorgen dat er in de toekomst voldoende vrijwilligers betrokken zijn bij de stad is het belangrijk om vrijwilligerswerk onder de aandacht te blijven brengen. Dit gaat Den Haag doen op 14-15-16 mei! Tijdens deze drie dagen vindt het “Students who give a shi(f)t” plaats. Een Haags evenement om studenten op te roepen zich vrijwillig in te zetten voor de vraagstukken die er leven in de stad.

Op 14 mei 2013 was er vanaf 17:00u de gelegenheid voor studenten om kennis te maken met onze vereniging! Den Haag kan hun misschien wel vertellen over het belang van vrijwilligerswerk etc blahblahblah, maar wij zelf zijn natuurlijk de aangewezen partij om een beroep te doen op de studenten om zich in te gaan zetten voor onze mooie vereniging. Dus Scouting Haagse Hout was hierbij aanwezig om te netwerken tussen de studenten en onze nieuwe flyer te verspreiden.

Voor meer informatie over het evenement en het programma, kijkt op www.giveashift.nl.

Voor meer foto’s van ons bezoek aan ‘Students who give a shi(f)t’.

scoutinghaagsehout_IMG_1413