Scouting Haagse Hout bedankt alle vrijwilligers!

Heeft u hem gezien in de metro? De pagina grote advertentie waarin alle vrijwilligers van Scouting in Nederland worden bedankt! Scouting Haagse Hout wil ook alle vrijwilligers voor de groep bedanken voor hun inzet. Allereerst natuurlijk de leiding die wekelijks de speltakken een leuke opkomst bieden: Arthur, Arthur, Miranda, Anna, Mark, Ylona, Eliza, Vincent, Kim, Jeroen en de aankomende beverleiding Jennifer en hulpleiding Inge, Marieke, Olin en Kay. Daarnaast zijn er talloze mensen die hen ondersteunen door bijvoorbeeld materiaal en pand beheer en onderhoud (Marin, Erik en Erik), kampondersteuning als bijvoorbeeld kookstaf (oa. Ingrid, Ester, Ricardo, Edith, Maartje en Stefan), het bijspijkeren van de leiding als praktijkbegeleider (Marilou), het faciliteren van alle activiteiten als bestuurslid (Monique, Pieter, Koen, Leon en Lillie), stichtingslid (Arno) en vooral allerlei hand- en spandiensten, zowel klein als groot. Zonder de vrijwillige inzet van ouders en andere vrijwilligers met regelmatig zelfs dubbele functies had Scouting Haagse Hout niet kunnen bestaan.

Wilt u Scouting Haagse Hout ook ondersteunen? We zijn altijd op zoek naar extra vrijwilligers om bijvoorbeeld de verschillende leidingteams of het materiaalteam te ondersteunen, of om incidenteel een handje te helpen bij bijvoorbeeld de jaarlijkse grote schoonmaak van het Reigersnest of het opbouwen van het kampterrein. Daarnaast zijn momenteel de bestuursfuncties voorzitter en penningmeester vacant, waarvoor we mensen met een echte klik met onze vereniging zoeken. Kunt u iets voor onze vereniging betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding