Scouting Haagse Hout bedankt alle vrijwilligers!

Zonder vrijwilligers geen Scouting Haagse Hout. 7 december is de dag van de vrijwilliger en dus grijpen wij deze dag graag aan om al onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Als ouder ken je waarschijnlijk alleen de leiding van de speltak van je eigen kind(eren), maar er lopen er nog vele andere mensen rond die zorgen dat onze vereniging kan bestaan.

Graag bedanken wij alle speltakleiding die elke vrijdagavond of zaterdagochtend hun vrije tijd opofferen om uitdagende activiteiten te ondernemen met andermans kinderen. Daarnaast willen we alle explorers die als hulpleiding actief zijn bedanken, zij zijn erg belangrijk voor de groep zowel nu als in de toekomst. Ook de incidentele invalleiding en extra kampleiding die bijspringen waar nodig worden zeer gewaardeerd, net als de leidingteam ondersteuners. Daarnaast zijn er nog de materiaalmannen die al het onderhoud van zowel het materiaal als het pand op zich nemen, het nieuwe activiteitenteam die groepsbrede activiteiten organiseert en daarmee de leiding ontlast en het bestuur die zorgt dat dit alles mogelijk is.

Wil jij ook een steentje bij dragen aan onze gezellige vereniging? Wij zijn onder andere nog op zoek naar uitbreiding voor alle leidingteams (ervaring niet vereist), uitbreiding voor het activiteitenteam en extra invalleiding. Zie onze vacatures!