Scouting Haagse Hout aanwezig op Talentvol Mariahoeve

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april wordt in wijkpark de Horst en het Diamanttheater in Mariahoeve het wijkfeest Talentvol Mariahoeve gehouden. Op vrijdag zullen van 13:00 tot 15:30 de scholen Talentvol Mariahoeve aftrappen, waarna op zaterdag de gehele buurt welkom is om zijn talenten te showen, of naar de talenten van anderen te kijken.

talentvolmariahoeveScouting Haagse Hout zal zijn surviveltalenten showen op zaterdag 12 april van 12:00 tot 17:00 uur in het wijkpark de Horst, tegenover de scouts-kelder aan de Robijnhorst. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de verschillende activiteiten die hier worden neergezet en het is natuurlijk een mooie gelegenheid om kennis te komen maken met Scouting Haagse Hout.

Naast Scouting Haagse Hout zullen ook verschillende andere verenigingen en groepen workshops en andere activiteiten organiseren, dus kom een kijkje nemen in het wijkpark en het Diamanttheater!

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding