Scouting Haagse Hout aanwezig bij wijkfeest Koningin Sophiepark

parkfeestScouting Haagse Hout is komende zaterdag 13 september aanwezig op het parkfeest in het Koningin Sophiepark, dat voor omwonenden gehouden wordt. Wij zullen hierbij (een deel van) de X-treme games voor kinderen van 10 tot 12 jaar begeleiden met een kabelbaan en touwbrug. Jongere kinderen zullen deel kunnen nemen aan een zeskamp. Deze dag wordt georganiseerd voor en door de buurt, en deelname is dan ook alleen mogelijk door buurtbewoners na inschrijving bij de organisatie. Wel kan iedereen natuurlijk komen kijken, aanmoedigen en kennis maken met Scouting Haagse Hout en onze vrijwilligers.

Kom je niet uit de buurt, of ben je enthousiast geworden over scouting en wil je graag een opkomst meemaken? Kom dan naar de open dag van de welpen (7 tot 10 jaar) op zaterdag 27 september van 9:30 tot 12:00 uur op onze zolder aan de helenastraat 6. De scouts (11 tot 14 jaar) en explorers (15 tot 18 jaar) hebben dit jaar geen open dag, maar vrijblijvend een opkomst met hen mee doen kan ook, neem daarvoor contact met ons op zodat er rekening mee gehouden kan worden.

1 reactie

1. Wat gaan de scouts op 13 september doen? Hierboven staat dat er geen open dag is, maar in hun programma staat van wel (van 12 tot 14 uur, verzamelen bij de Kelder).