Routebeschrijving

Clubgebouw Het Reigernest bevindt zich naast de stadsboerderij Reigershof aan de Reigersbergenweg 280B.

Vanaf snelweg A12 richting Den Haag:
Neem afrit 3: Bezuidenhout.
Sla rechtsaf bij de stoplichten en ga bij de volgende stoplichten rechtdoor, richting de schenkkade
Blijf de schenkkade volgen, deze gaat over in de IJsclubweg, Boekweitkamp en Finnenburg.
Sla bij het grote kruispunt aan de Reigersbergenweg de kleine weg naar rechts in, direct achter de bloemenkraam.
Ga met de weg mee naar links.

Vanaf de ingang van het terrein:
Ga niet het terrein op, loop door over de verharde weg
Ga het terrein op bij het kleine hek aan de rechterkant
Volg dit pad tot je bij een asfaltpad komt en sla dan naar links
Ga aan het eind rechts

Parkeren auto
Er is beperkte parkeerruimte voor het grote hek van het terrein. Meer parkeerruimte is er op de Reigersbergenweg, Finnenburg en Boekweitkamp. Parkeren is gratis

Parkeren fiets
Er is een kleine stalling direct naast het clubhuis. Bij de hoofdingang van het terrein is een grotere stalling. Fietsen op het terrein is alleen toegestaan als de kinderboerderij gesloten is en er geen andere bezoekers zijn.

route