Programma Scouts najaar 2017 bekend

De scouts hebben voor het het nieuwe seizoen weer allerlei leuke activiteiten op het programma staan. Zie onderstaand schema en noteer alle afwijkende activiteiten en uitgevallen opkomsten gelijk in de agenda! Het programma is onder voorbehoud en kan nog gewijzigd worden.

Lijkt het jou misschien leuk om scout te worden en ben je tussen de 11 en 15 jaar oud? Dan kun je vrijblijvend een opkomst mee doen om te kijken of je het leuk vindt! Kijk op onderstaande planning of er een gewone opkomst is en neem contact met ons op zodat we weten dat je komt! Opkomsten zijn standaard op zaterdagochtend van 9:30 uur tot 12:00 uur bij het Reigersnest aan de Reigersbergenweg.

We zijn op zoek naar extra leiding voor de scouts. Lijkt het je leuk om een groep enthousiaste tieners te begeleiden? Neem dan contact met ons op!

Datum Activiteit Bijzonderheden
7 okt Insigne opkomst
14 okt Route-technieken Goede schoenen aan
21 okt GEEN OPKOMST ivm vakantie
28 okt Koken eigen groente of fruit meenemen
4 nov Kampvuur maken
11 nov Levend Stratego
18/19 nov WEEKEND meer info volgt
25 nov Pionieren verzamelen bij de schuur
2 dec Pepernotenbingo
9 dec Groepsactiviteit
16 dec Insigne opkomst
23 dec Kerstverrassing groepsactiviteit Meer info en tijden volgen
30 dec GEEN OPKOMST ivm vakantie
6 jan GEEN OPKOMST ivm vakantie
13 jan Nieuwjaarsopkomst op het strand Fiets en droge kleding mee!

Noteer verder alvast in de agenda:
14/15 april RSW-weekend
26/27 mei Weekend