Pannenkoeken op Koningsdag groot succes

De pannenkoekenbak-actie van scouting Haagse Hout op Koningsdag op het Spaarwaterveld in Den Haag was een groot succes! Het mooie weer heeft ervoor gezorgd dat het gezellig druk was op het veld, met vele vrijmarktkramen en nog meer bezoekers. De pannenkoeken, die verkocht werden voor 1 euro voor een naturel pannenkoek, en 2 euro voor een pannenkoek met kaas of spek, waren bijna niet aan te slepen. Met vijf pannen werd continu gebakken door Maartje, Ester, Erik en Lillie. In totaal is er 15 kilo pannenkoekenmix doorheen gegaan, 90 eieren en 24 liter melk. Dankzij sponsoring van de Jumbo in Voorburg konden alle opbrengsten ten goede aan de groep komen. Inclusief koffie, thee en limonade is er 512 euro opgehaald!

2014-04-26 13.32.20

Met dank aan alle bakkers, borden verzamelaars, afwassers, koffiezetters, opbouwers en alle andere vrijwilligers kunnen we beginnen met het renoveren van onze tafels, iets dat hard nodig is.

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding