Oudste scouts zijn overgevlogen

Zaterdag 9 september vond het jaarlijkse overvliegen weer plaats. Tijdens deze speciale opkomst met de gehele groep ‘vliegen’ de oudste kinderen van elke speltak over naar de volgende speltak. Dit jaar werd het overvliegen voor het eerst georganiseerd door ons gloednieuwe activiteitenteam.

In groepjes werden er verschillende activiteiten gedaan zoals een A pionieren en daarmee lopen, estafette en het hamburgerspel. Ondanks het regenachtige weer kon het programma gelukkig grotendeels doorgaan. Na de spelletjes was het tijd voor het traditionele in- en uitbreken waarbij de overvliegers eerst uit hun oude speltak moesten ‘breken’ en daarna bij hun nieuwe speltak in de kring moesten proberen te komen. Uiteindelijk is dit gelukkig iedereen gelukt en konden alle overvliegers door naar hun nieuwe speltak, al heeft niet iedereen het helemaal droog gehouden en zijn er overvliegers én andere scouts de sloot in geweest.

Hier onder enkele foto’s van deze natte dag: