Ouders zorgen voor een fris begin

Vrijwilligers hebben er afgelopen zaterdag voor gezorgd dat het nieuwe scoutingseizoen fris begonnen kan worden. De handen zijn flink uit de mouwen gestoken door ouders, bijgestaan door een aantal scouts zelf en vrijwilligers vanuit de groep. Alle ramen zijn gelapt, het sanitair heeft een grondige schoonmaakbeurt gekregen en alles is opgeruimd en schoongemaakt. Ook de kussenhoezen van de bank zijn meegenomen om weer eens in de was te gaan. Kortom, we kunnen het nieuwe scoutingseizoen weer fris van start gaan. Alle vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

Op vrijdag 1 september trappen de Explorers het nieuwe seizoen af met opkomst van 19:30 tot 22:00 uur. De dag erna op zaterdag 2 september volgen de welpen en scouts met opkomst van 9:30 uur tot 12:00 uur, en tot slot de bevers met opkomst van 13:00 tot 14:30 uur. Wij hopen dat iedereen genoten heeft van een fijne vakantie en er dan weer bij zal zijn!

Op zaterdag 9 september zal er worden overgevlogen. De oudste kinderen van een speltak gaan dan over naar de volgende speltak. De ouders van kinderen die overvliegen zijn of worden hierover geïnformeerd.

Na 9 september is er weer plaats voor nieuwe bevers, scouts en explorers! Benieuwd of scouting iets voor jou is? Neem contact met ons op. Volwassenen die graag wat met scouting willen doen zijn ontvangen wij ook met open armen. Kijk bij de vacatures of er iets voor je bij zit!