Open dag terrein Reigershof groot succes

De open dag van terrein het Reigershof afgelopen zaterdag 27 augustus was een groot succes. Vele kinderen hebben samen met hun ouders de open dag van de kinderboerderij, scouting Haagse Hout en het milieu educatief centrum bezocht.

Bij het milieu educatief centrum kon papier gemaakt worden en bij de kinderboerderij konden vogelhuisjes geknutseld worden. Voor de innerlijke mens werd ook gezorgd; bij het kampvuur konden broodjes gebakken worden, bij het milieu educatief centrum stonden kleine pizza ovens en bij het clubhuis van Scouting Haagse Hout werd door ouders pannenkoeken gebakken. Daarnaast waren ook de scouts aanwezig en zij hebben een schommel gepionierd van touw en houten balken. Het mooie weer heeft er een erg geslaagde dag van gemaakt!

We willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun hulp op deze dag. Binnenkort verschijnt een foto-impressie online.