NLdoet op 11 en 12 maart

Noteer 11 en 12 maart 2016 vast in de agenda! Op die dag wordt de jaarlijkse vrijwilligersdag NLdoet georganiseerd, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om één dagje een vereniging of stichting te ondersteunen. Scouting Haagse Hout doet ook dit jaar weer mee in de hoop wat helpende handjes te krijgen voor verschillende klusjes die we op 11 en 12 maart willen doen. Helpt u ook mee?

Op vrijdag 11 maart gaan we wat kleine klusjes aan onze blokhut doen. Meer informatie hierover vindt u hier.
Op zaterdag 12 maart gaan we de tafels en banken van het Reigersnest schuren en verven. Meer informatie hierover vindt u hier.
Eveneens op zaterdag 12 maart gaan we de schuur in Marlot een nieuwe lik verf geven. Meer informatie hierover vindt u hier.

Iedereen is welkom om te komen helpen, een link met onze vereniging is niet nodig. Vraag dus die handige buurman of gezellige collega om een dagje de handen uit de mouwen te steken! Geef je op via de website van NLdoet, of bij een van de leiding. Voor koffie, thee, limonade en wat lekkers wordt gezorgd!

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding