Mini-reünie op zaterdag 23 juni

Op zaterdag 23 juni wordt er voor oud-leden en leiding van Scouting Haagse Hout een speciale leiding vs oud-leden activiteit en kampvuur georganiseerd. Iedereen die na 2008 gids, verkenner, explorer of leiding is geweest is van harte welkom op deze avond!

We verzamelen om 20:00 uur bij de blokhut ‘Het Reigersnest’ bij de kinderboerderij op het terrein. Denk eraan dat het grote hek van het terrein ’s avonds gesloten is, het kleine hek verderop (bij het informatiebord tegenover de klimtouwen van de natuurbelevenistuin) zal wel geopend zijn. Na het spel dat tot circa 21:30 uur zal duren zal er een kampvuur zijn waarbij nagepraat kan worden.

Kom je ook? Geef je dan op via ons contactformulier, Facebook of Laurie zodat we een inschatting kunnen maken van hoeveel mensen er ongeveer komen. Zijn er oud-scouts die je graag weer eens zou willen zien of spreken? Wijs hen dan ook op deze avond!

Tot zaterdag de 23e!