Koningsdag 2017 groot succes!

Koningsdag 2017 was een groot succes! Het voorspelde wisselvallige weer bleef gelukkig uit, en de vrijmarkt op het Spaarwaterveld is goed bezocht, net als onze pannenkoekenkraam. Nadat de voorbereidingen voor de vrijmarkt gereed waren, konden de pannenkoekenbakkers hun intrek nemen in de speciaal voor hen geplaatste groepstent. Hier werd door leiding, ouders en andere vrijwilligers in twee shifts beslag gemixt, pannenkoeken gebakken en afgewassen. Rond het middaguur was de pannenkoekenmix zelfs al bijna op en moest er bijgehaald worden. In totaal zijn er ruim 400 pannenkoeken gebakken, een mooie opbrengst dus voor de groep!

Naast het pannenkoeken bakken is Scouting Haagse Hout ook goed gepromoot in de wijk en zijn er een heel aantal geĂŻnteresseerde ouders gesproken. Hun kinderen zijn uitgenodigd om een aantal opkomsten mee te doen. Daarnaast is er gesproken met twee mogelijke nieuwe vrijwilligers voor de groep, die we ook hard nodig hebben. Al met al een zeer geslaagde Koningsdag 2017 dus.

Met dank aan Vincent als hoofd-organisatie, Hoogvliet Theresiastraat voor de sponsoring en de ouders en andere vrijwilligers die hebben geholpen bij de opbouw en de activiteiten. Kon u als ouder niet helpen bij deze activiteit? Er staat voor binnenkort een grote voorjaarsschoonmaak gepland, en ook voor het zomerkamp zijn ouders nodig voor het inladen, uitladen, opbouwen en afbreken van het terrein.