Koningsdag 2015 op het Spaarwaterveld

Net als de afgelopen jaren zal Scouting Haagse Hout ook dit jaar weer aanwezig zijn bij Koningsdag op het spaarwaterveld te Bezuidenhout in Den Haag. Hier wordt van 10:00 tot 15:00 uur een vrijmarkt gehouden, met daarnaast verschillende activiteiten voor kinderen waaronder een springkussen en schminken. Vanaf 9:00 uur zijn verkopers op het veld welkom om hun kleedje en verkoopspullen klaar te leggen.

De vrijwilligers van Scouting Haagse Hout zullen ook dit jaar weer pannenkoeken gaan bakken, waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan het gloednieuwe clubhuis aan de Reigersbergenweg. Komt u ook een pannenkoek eten of een kopje koffie drinken voor het goede doel? Draagt u liever uw steentje bij in natura dan zijn we daar natuurlijk ook heel blij mee, we zoeken nog extra vrijwilligers om pannenkoeken te bakken, af te wassen of te helpen bij bij het opbouwen of afbreken.

De Explorers zullen op de vrijmarkt aanwezig zijn met een eigen kleedje, om geld te verdienen voor hun zomerkamp. Vergeet dus niet ook bij hen een kijkje te nemen!

De vrijmarkt wordt gehouden op koningsdag op maandag 27 april 2015 op het Spaarwaterveld in Den Haag, tegenover de bibliotheek.